maanantai 20. elokuuta 2012

After The Weekend


Voin kyllä sanoa että näin viikonlopun jälkee, tunnelma on hyvi kuvattuna tos ylemmässä kuvassa.. Väsyttää, ärsyttää ja sitä rataa.. Nii se koulu kyl yleensäki menee ihan hyvi siihen ensimmäiseen viikonloppuun asti. Sen jälkee ne viikonloput rupee tuntuu ihan liian lyhyviltä jne.
Tosiaan perjantaina oli eka sijotuspeli pesiksessä ja sunnuntaina toinen. Hävittiin Reisijärvelle ja saatiin sija 6. Oon ihan tyytyväinen, koska meillä on lähinnä harrastelijajoukkue. Muuta ihan upee sellanen!
Pelien välissä oli niin vähän aikaa palautua ja pelit oli niin rankkoja, että nyt kroppa on ihan loppuun kulutettu ja voimat kaikki. Viimesen pelin jälkeen nukahin heti ja heräsinki sitte sellasen 2 ja puolen tunnin päästä. Voitte vaan arvata tuliko illalla enään uni ja että oliko sitte kiva nousta kouluun...


Tuli tosiaan nukuttuaki aika vähän ja sitä rataa.. Mutta oli kyllä tosi kiva nähä kavereita ja tehä muutaki ku olla koulussa!
Tänään jos vähän levähtelis ja valmistautuis ens viikonloppuun henkisesti. VENETSIALAISET! Jess. So let's party party dudess!

Kivaa Venetsialaisten odotusta kaikille! Enää 4½ pv viikonloppuun! vuhuu!

-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti