keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Haistakaa EU, valtio, viherpiipertäjät ja kaikki päättäjät paska.

Okei nyt tulee agressiivista tekstiä ja haluan varottaa teitä kaikkia siitä jo valmiiks, tuutte törmäämään stereotypiseen ajattelutapaan kaupunkilaisista ja erittäin rumaan kielenkäyttöön. MUTTA sitäkin enemmän törmäätte karuihin tosiasioihin ja paskaan yhteiskuntaan. Lukekaa vaikka ihan ensin tämä: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/56687-3200-eupaiva-helsinki-ampuu-kania-tykilla#.UQkMk13tObZ.facebook 
Saanko nyt heti ensimmäisenä kysyä, että mitähän helvettiä? Mihin valtio käyttää meidän verorahoja??? KANEISTA HELSINKILÄISILLE AIHEUTUVIIN ONGELMIIN. Nyt tää menee jo ihan yli ymmärryksen. Kani on kasvissyöjä! Ei se ole niinkuin susi ja syö lihaa, tapa lemmikkejä, karjaa, hävitä muita lajeja ja vielä joku päivä (sanokaa mun sanoneen) ihmisiäkin, etenkin pieniä lapsia. 
Kaikista eniten saa mun veren kiehumaan tuo: ''Kaneilta puuttuu tarpeeksi tarpeeksi luontaisia vihollisia Helsingissä. Susia emme tänne halua, mutta kettuja meillä on jo ennestäänkin, ja niitä voisi hyvin hankkia hieman lisää, Koulumies kirjoittaa.'' Vai että ei te susia sinne halua? Kaupunkilaiset ne luulee olevansa jotain maailman valtiaita! Ei se ole heirän käsissään/päätettävissään missä niitä susia kulkee, vai onko sittenkin? Mun mielestä jos niitä susia kerta on nyt suomeen ruvettu ''varastoimaan'', niin ne kuuluu kaupunkeihin ihan yhtä lailla. MUTTA kuinka ollakkaan, jos jonkun sortin villieläin eksyy kaupunkin, niin heti se kaadetaan, koska se on jotenkin häiriintynyt! Anteeksi vain, mutta mitäs kun meidän maaseudulla asuvien ihmisten pihoissa käy niitä susia, tapamassa meidän lemmikkejä ja samoin karjaa. Siinä tapauksessa ei susi olekkaan häiriintynyt, vaan aivan täysin normaali eläin! Mun mielestä sellane eläin on heti lopetettava. Ei ihmisen pihapiiri ja sen asukkaat ole mitään valmista ruokaa! 
Sudet ei kuulu tänne, mutta kun EU niitä haluaa tänne varastoida, niin siksihän ei asialle mitään tehdä. Viherpiipertäjät ne ei tiedä asioista mitään ja normaaleja suomalaisia ei sitten kuunnellakkaan. Mielestäni EU:sta tulisi erota mahdollisimman nopeasti. Joudumme syödä heidän kädestään. Ei Suomi enää ole itsenäinen valtio, vaan aivan jotain muuta, nimittäin alistettu ja paska paikka. Välittääkö kukaan enää?
OPISKELIJA oletko rahaa vailla? Noh älä luulekkaan, että saat sitä. Kelalla ei oo antaa sulle rahaa ku kaikki raha menee tällaseen paskaan ja turhuuksiin. 
Eiks oo kiva olla hyvinvointivaltion jäsen? Täyttä paskaa sanon minä!


Noniiiin ja tässä nyt on semmonen aihe mistä otan ilomielin kommenttia vastaa. Jokaikiseen kysymykseen vastaan ja kaiken sanomani voin perustella. Viherpiipertäjille annan ilomielin vastauksia, pitkiä ja rakentavia! 

2 kommenttia:

 1. Niin samaa mieltä!
  Vanhusten hoitoon ei muka saa rahoja mistään ja homekouluja ei oo varaa korjata, sitte nostetaan veroprosentteja ja pistetään yli miljoona euroa kaneihin ... Ei voi käsittää. Tässä vois lainata yhen meijän luokkalaisen lausetta ku puhutiin kauppiksessa just näistä jutuista - "Oikeesti, mua hävettää olla suomalainen." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta totta. Ennen ku tästä maasta pysty olla nii ylpee, kaikki se on kadonnu nykyään.... -.-'

   Poista