keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Ongelmat ei lopu kesken

Ei, ne lopu mun elämässä ei.. Huhhuh mikä viikonloppu takana. Kertoisko nää kuvat teille yhtään mitään.


Jep.. Ulosajo kavereiden kans perjantai-iltana on ihan jees. Eli siis ei oo mun raktori toi vaan kaverin.. Anto Essin ajaa ja mehtäänhän se meni.. Liian vähän taitoa, ei korttia, ei aikasempia kokemuksia, eikä järkipuhetta kuunneltu. Oikein kunnolla vituttaa, voin myöntää.
 Risteyksestä ku lähettiin, ni ei muuta ku kaasu pohjaan peilijäällä --> perä alta samantien. Asfalttihan toki paisto jossain kohtaa ja raktori otti pitoa, sitte se oliki menoa. Aidat ja kuusiaidat nurin ja pysähyttiinki sit nälkään kuolleiden muistomerkkiin... Kaveri soitti sit 112, heti ku oltiin hinattu raktori pois ja vähän selvitty shokista. Kohta paikat oliki sitte täynnä porukkaa, paloautoja, poliisi, abulanssi.... Lähettiin sitte ambulanssin kyydissä Kokkolaan mun lonkkakipujen takia, ja Essi pääsi samalla tutkituttamaan polvensa, joka oli menny kojelaudasta läpi.
Noh, pahemminki ois voinu käydä, sillä ei se lääkäri mitään parantumantonta kummaltakaan löytäny ja raktorikaan ei kaatunu. Jos oltais lähetty toiseen suuntaan, ni vastassahan olis ollu aika iso pudotus ja se ois muuten menty pyörimällä...
Korvaus voi olla ihan mukava summa, mutta onneks ei tarvi mun siitä murehtia. Kerranki istuin/seisoin vain väärässä paikassa väärään aikaan.
Ehkä pysyttelen ens viikonlopun vaan turvallisesti kotona, ni ei mitään enempää tapahdu. :s
Poliisin soittoa ja kuulusteluja odotellessa.. Pitäkää te muut järki päässä, älkääkä lähtekö kenen tahansa kyytiin istumaan! Koska vaikka et ois mitään tehnykkän, ni suahan ne kaikki syyttää.

-Sara

2 kommenttia: