maanantai 10. syyskuuta 2012

Kärsivällisyys koetuksilla.

Okei voin sanoa että mun kärsivällisyyttä koetellaan ihan tosissaan. Kuumeessa jo toista viikkoa! Keskiviikko, torstai ja perjantai oli kuumeettomia päiviä, joten mää olin jo iha varma, että tää paska ois jo ohi. Menin siis moikkaa kavereita kylälle perjantai-iltana. Ja näääin kuume is bääk. . . Noh ehkä tästä vielä joskus selvitään.
Keskiviikkona saan tuloksetkin siitä onko tää myyräkuumetta. Oon aika varma siitä että on.

Koulussa taidan jäädä vähän jälkeen, mutta enpä oo kyllä turhia ressaillukkaa. Oikeestaa en oo kertaakaa ees avannu kirjoja, heh....
Isosisko tosiaan lähti reilaamaan Eurooppaan eilen, virallisesti tänään, mutta eilen lähti kotoa. Ikävä tulee, mutta tuliaisia odotellessa. ;)

On kyllä aika tylsää ollu tässä kotona, vaikka toisaalta alan jo tottua siihen. Erkoituminen on vaarallisen lähellä! Joten koittais nyt ihan tosissaan parantua, että ois tulevaisuudessa jostain muustaki kirjoteltavaa tänne!
Torstaina tosiaan pitäis alkaa laulutunnit. Ensimmäistä kertaa yksityistä opetusta! Tähän asti oon ollu vaan kuorossa, mutta haaveillu aina yksityisestä. Nyt se sitte toteutu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti