keskiviikko 29. toukokuuta 2013

29.5 Must have.Nyt mun täytyy tulla tänne itkemään, että mun on ihan pakko saada järkkäri. Tuo kamera on niin surkia, että eihän se oo ihmekkään ku tulee huonoja kuvia. Välillä laatu on ihan ok, välillä aivan kamala. Esim. keskimmäisessä kuva, tuo laatu oikein hirvittää mua.
Niiiii ja vähän tummempia kulmia aattelin ruveta pitämään, nii mitäs tykkäätte? Ekassa kuvassa on ihan naturaalit kulmat, tokassa ei. Mun mielestä tummemmat on paremmat? Nii tosiaan jos saatte tuossa mömmölaadun omaavaasta toisesta kuvasta mitään selvää.
Huhhuh.
Siinä myös vähän tän päivän ruokaympyrää. Tuntuu tää laihduttaminen olevan ihan loputon projekti, mutta pitäkää peukkuja! Vielä se 10 kg lähtee. :D Siitä mun onki tänne aikasemminki pitäny blogata, mutta tosiaan oon yks niistä ikuisista laihduttajista ja nyt mulla ois vielä kaks viimistä haastetta menossa: Laihtua 10 kg ja pysyä siinä! Bloggailempa siitäkin tänne sitten tulevaisuudessa vähän enemmän. En tiedä miten tässä nyt käy, muttah yritys on kova....

Tuli muuten eilen tehtyä ihan kivoja löydöksiä Kokkolasta!
H&M, 4,95 e.
H&M, noin 15 e.

Nää jumppapökät oli muuten erityisen hyvät ja rennot jalassa!
Tosi mukavat päällä siis. :)
H&M, 19,95 e.


Adios!
-Sara

2 kommenttia:

 1. Tulin aika surulliseksi. Tiedän, että tuntemattomana turha tulla mitään sanomaan, mutta halusin kuitenkin kertoa, että olet kaunis ja hoikka tyttö. Eikä laihtuminen vie sinua yhtään kauniimmaksi kuin nyt olet. Siinä voi kauneus kääntyä päälaelleen ja pahimmassa tapauksessa mennä henki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos viestistäsi, jonka löysin nyt pitkän ajan jälkeen eksyttyäni tänne taas. Täytyy kyllä myöntää, että vielä nytkin viestisi saa minut hymyilemään, kiitos.
   Vaikka nykyään moni asia on muuttunut, asun omassa kodissa kihlattuni ja karvaturrimme kanssa, mutta edelleen tällä samaisella pikkukylällä. Pyylevä olen yhä, mutta ei se minua haittaa enää samalla tapaa, sillä pidän sitä paljon terveempänä ja kauniimpana kuin nykypäivän ihannekroppaa. :) Vaikka eihän se helppoa ole olla tyytyväinen omaan ulkonäköönsä.
   Blogin herättämistä olen miettinyt usein ja ehkä vielä enemmän nyt. Ideoita olisi joka lähtöön, jos vain olisi rohkeutta. Mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo. :)

   -Kiittäen Sara

   Poista